Neem contact op 06-52383381 of direct afspraak maken

praktijk voor lichaamsgerichte traumatherapie

Cranio Sacraal therapie in Nijmegen bij Praktijk Bodycheck

Het Cranio Sacraal systeem vormt de kern van het menselijk lichaam en wordt in basis gevormd door de hersenen, het ruggenmerg en het hersenvocht. Van hieruit worden verbinden gevormd naar alle organen, weefsels en cellen. Een onevenwicht hierin kan dus zorgen voor tal van fysieke en psychische klachten zoals onder andere vermoeidheid, allerlei pijnsymptomen, koorts, vermoeidheid, stress en depressie.

Hoe gaat Cranio Sacraal therapie in Nijmegen in zijn werk?

Bij Cranio Sacraal therapie in Nijmegen zal Praktijk Bodycheck door middel van zachte en gecontroleerde aanraking op verschillende manipulatiepunten het evenwicht in het lichaam trachten te herstellen. Vanuit deze punten die voortkomen uit de osteopathie zullen blokkades opgeheven worden en zullen lichaam en geest terug in balans komen te staan en zullen de klachten afnemen en verdwijnen. Afhankelijk van de ernst van de klachten zullen één of meerdere behandelingen noodzakelijk zijn. Praktijk Bodycheck beschikt over ervaren specialisten die je elke stap van de behandeling tijdens Cranio Sacraal therapie in Nijmegen zullen begeleiden. Het is belangrijk ontspannen en gerust aan de behandeling te beginnen over een optimaal resultaat te bereiken.

Balans in lichaam en geest met Cranio Sacraal therapie in Nijmegen

Deze therapie gaat uit van het principe dat lichaam en geest volledig in evenwicht moeten zijn om optimaal te kunnen functioneren. Het is dus van het grootste belang om volledig open te staan voor deze relatief nieuwe behandelmethode en te vertrouwen op de kennis en ervaring van de therapeut. Heb je twijfels, overleg dit dan zeker met de therapeut zodat je ontspannen aan jouw sessie kan beginnen.

Afspraak maken?

Heb je na het lezen van bovenstaande nog vragen of ben je benieuwd wat Praktijk Bodycheck met Cranio Sacraal therapie in Nijmegen voor je kan betekenen, aarzel dan niet contact met ons op het nemen op het nummer 06 52383381 of via praktijkbodycheck@hotmail.com.